top of page

Aanbod

Individuele coaching

Bij individuele begeleiding werken wij met een hulpvraag, en een doel waar we naar toe werken, die we van te voren samen vaststellen. 

Met kindercoaching kan uw kind vaardigheden leren die leeftijdsadequaat zijn en uw kind sterker maken.

U als ouder leren we hoe u uw kind hierbij het beste positief kunt ondersteunen.

Doel van Kindercoaching is grip en zicht krijgen op de problemen.

Samen zoeken we naar een persoonlijke manier, rekening houdend met de mogelijkheden van het kind/gezin om vanuit eigen kracht het probleem dragelijk te maken of op te lossen.

Verborgen schat leert uw kind zijn talenten en kwaliteiten te ontdekken en ze in te zetten.​

Verborgen Schat kan onder andere helpen bij;

  • Sociale vaardigheden:

Vrienden maken en behouden, pesten of gepest worden, jezelf laten zien of jezelf kunnen beschermen, ja en nee durven zeggen, grenzen aangeven, delen met anderen, vragen stellen of juist luisteren, onderhandelen, samenspelen, iemand uitnodigen, voor jezelf op durven komen, zeggen wat je vindt en wilt, om leren gaan met conflicten.

  • Emoties:

Omgaan met blijdschap, overgevoeligheid, verdriet, boosheid, verlies, teleurstelling

  • Alledaagse taken thuis

Zelfredzaamheid, 's avonds in bed blijven liggen, aan je afspraak houden, regels rondom eten, luisteren of juist praten, omgang met broertjes en/of zusjes, bedplassen

  • School- en of leertaken

Leren concentreren, doorzetten bij moeilijke opgaven, plezier in school beleven, samenwerken.

Oudercoaching

Willen wij niet allemaal de liefdevolle ouder zijn die stevig in zijn schoenen staat en ook grenzen kan stellen? We mogen wel stellen dat iedere ouder zo voor zijn eigen uitdagingen staat. Zeker op momenten waarop we uitgedaagd worden in het leven is het fijn als iemand even naast je kan staan en mee kan denken. Daarom vinden wij het belangrijk om niet alleen met het kind maar ook met de ouder aan de slag te gaan. 

Gericht op jullie eigen gezinssituatie. 

 

Daarin kan aan bod komen, hoe jij als ouder je kind kan helpen, waarom je kind doet zoals het doet. Waarom jij op je kind reageert zoals je reageert. Wat je kunt doen om dat te veranderen. Wat heeft jouw kind echt van jou nodig.

Hoe creëer je rust en ontspanning, plezier en gemak voor jou en je kind/gezin?

Dit hoeft geen heel traject te zijn, misschien hebben wij al binnen een uur een aantal handige tips kunnen geven waar jij als ouder al flink mee vooruit kan. 

Online kunnen wij samen met een ouder sparren en meedenken met een (opvoedingsprobleem). Deze manier is vooral handig voor kinderen onder de vijf jaar oud. 

Speciale aanvragen

In sommige gevallen kan het heel handig zijn als wij samen aan de slag gaan. Wij hebben allebei onze eigen expertises en is dit heel doeltreffend om tegelijkertijd in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een vraagstuk dat heel snel behandeld moet worden of resultaat geboekt moet worden. Soms zitten vraagstukken zo complex in elkaar dat we daar, om goed resultaat te kunnen boeken, samen mee aan de slag willen gaan.

Wij kunnen ook lezingen, trainingen of informatie bijeenkomsten geven op aanvraag. 

Je kan altijd contact opnemen om een speciale aanvraag te doen. 

Wij houden wel van een uitdaging.....

Adres

Zekkenweg 57

Hoek van Holland

Wij zijn ook werkzaam in 's-Gravenzande, Monster, De lier, Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, Maasdijk en Maassluis

Email

Contact

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page