top of page
Image by DAVID ZHOU

Voor wie

Ons traject is gebaseerd op kortdurende en effectieve vorm van begeleiding voor kinderen die om verschillende redenen en problemen met zichzelf en/of omgeving ervaren. Deze problemen kunnen het functioneren, het welzijn en de ontwikkeling van het kind soms behoorlijk in de weg zitten. Het kan lastig zijn voor het kind of gezin om het probleem zelf op te lossen. Op dat moment kan de hulp van een kindercoach uitkomst bieden. 

Wij bieden coaching aan kinderen van ongeveer 5 tot en met 18 jaar en hun ouders.

Werkwijze

 

We werken op speelse wijze aan inzichten of oplossingen. Vanuit eigen kracht bewust keuzes maken die bij jou passen en ontdekken hoe je jouw specifieke talenten kunt inzetten.

Dit alles vanuit een veilige plek, hoe jij het fijn vindt.

 

Een begeleidingstraject begint met een vrijblijvend en gratis  intake gesprek. Daarna kan een grove schatting gemaakt worden hoeveel sessies er nodig zijn om aan de hulpvraag te voldoen.

Gemiddeld zijn dit er ongeveer zes. In een evaluatie gesprek, bij het vijfde of zesde keer, bekijken we waar we staan, of de doelen al behaald zijn. Als er nog meer nodig is dan kijken we samen wat de mogelijkheden en wensen hierin zijn. 

Adres

Zekkenweg 57

Hoek van Holland

Wij zijn ook werkzaam in 's-Gravenzande, Monster, De lier, Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, Maasdijk en Maassluis

Contact

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page