top of page

moeder van meisje van 12 jaar

Dyanne en Annemieke hebben onze dochter op een heel fijne veilige en zorgzame manier geholpen. Ze heeft er erg veel van geleerd en gebruikt nog steeds de handvatten die ze mee gekregen heeft!
Super fijn dat ze de kinderen heel goed begeleiden. Had voor onze dochter niet beter uit kunnen pakken. Wij zijn Dyanne en Annemeike heel erg dankbaar hiervoor. 

Meisje van 13 jaar

Het heeft mij geholpen met mijn mindset. Ik kon nu wel doorzetten en ik ben er sterker door geworden. 

Vader van meisje 14 jaar

Mijn dochter kwam met veel negativiteit bij deze 2 dames binnen. Ze hebben heel goed de focus op mijn dochter weten te houden en ze is er zoveel sterker uit gekomen.
Bedankt! 

Moeder van meisje 11 jaar

Trots om onze dochter nu weer zo positief te zien. Ze is gegroeid in haar emoties en kan zich nu goed uiten. De coachingssessies hebben haar mooie eigenschappen goed naar boven weten te halen. 

Moeder van jongen 8

Veel handvatten gekregen hoe wij in onze omgeving het beste konden omgaan met onze zoon met ADHD. Er was goed contact met zijn leraar waardoor het beeld duidelijker werd. Omdat de omgeving vaak negatief naar hem keek, voelde hij zich vaak te veel en niet goed genoeg. Annemieke heeft dit goed weten om te draaien waardoor hij weer lekker in zijn vel zit.

Moeder jongen van 4

Onze zoon had elke dag moeite om naar school te gaan. Ik heb met Dyanne en Annemieke online een sessie gehad waarin we samen konden sparren. Ze hadden veel goede ideeën waar ik mee aan de slag kon. Hiermee ben ik aan het werk gegaan en met het resultaat dat mijn zoon nu niet meer elke dag huilend naar school gaat. Hij heeft er zelfs zin in!
dyanne en annemieke

reviews sturen

Helpt u ons en onze komende klanten mee door een review achter te laten? 

Namens Annemieke en Dyanne bedankt

unnamed_edited.jpg
bottom of page